A14 – Pep Ribera i Xavi Matas

1. Cercar:

Com que el nostre blog tracta sobre sèries, hem realitzat cerques sobre una sèrie actual com Vis a Vis, una de les apostes de la nova temporada de sèries per A3 Media, i The walking dead, una de les sèries amb més seguidors a EEUU i arreu del món:

VIS A VIS: Hem obtingut molts resultats, des del twitter oficial de la sèrie fins a tweets de gent comentant els capítols que s’han anat emitint cada dilluns a la nit en prime time.

THE WALKING DEAD: La cerca ens ha donat molts més resultats i en varis idiomes, ja que al ser una sèrie de èxit internacional és comentada per Twitter en diferents països.

Com a comentari final volem destacar que el fet de buscar dues sèries actuals o de molt exit garantien els resultats, ja que sabiem que a Twitter es parla de tot i més si és bo.

2. Crear llistes:

Ens hem centrat a triar llistes que parlin del tema del nostre blog, i hem creat una llista amb el nom “Tot sobre sèries”. Link: Tot sobre sèries

3. Monitoritzar:

captura

El lloc web Tweetdeck és una gran font d’informació sobre el que passa al teu Twitter i resulta fàcil de veure de manera general quines són les activitats que realitzo, les notificacions i les notícies de la pàgina d’inici.

4. Publicar a Twitter:

djbh

Aquí hem posat algunes de les publicacions que hem realitzat, recomanant sèries, convidant a veure sèries per una pàgina determinada i proposant una web per conéixer les audiències.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s