A 12- Marc Salse i Jorge Bernal

recorte feddly

Les cerques realitzades per el Feedly han sigut en base el blog corresponent (series). Ens hem suscrit a diversses fonts d’informació les quals ens aporten molts coneixements desitjats. Les hem classificat en quatre col·leccions; dos d’elles són les dos cadenes privades de TV als E.E.U.U (HBO i AMC) les quals són les pioneres en producció de series, a l’hora que les més galardonades per la seva qualitat de contigut. A més a més, hem afegit dues col·leccions més: Revistes i blogs de series. Totes les suscripcions afegides en aquestes col·leccions ens aporten coneixements per estar al dia de les millors series del moment.

Valorem Feedly com a una bona eina per adquiri informació desitjada, tot i que algunes cerques realitzades no han tingut resultats satisfactoris.

Delicious

Captura de pantalla 2015-05-07 17.01.00Captura de pantalla 2015-05-07 17.01.05

En aquesta activitat hem creat un comte a delicious i hem seleccionat una serie de links que ens semblaven interessants per al nostre blog. Hem seleccionats webs, articles i fotos relacionades amb les series de televisió més actuals. Desprès hem etiquetat amb vàries etiquetes a cada link .

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s